Dagens Lunch i Visby hamn

Lunch på Gotland – Mitt i Visbys Hamn!

Välkommen till vår restaurang som ligger beläget precis intill Visby Hamn på Gotland. Här erbjuder vi en fantastisk atmosfär där du och dina nära och kära kan koppla av, njuta av god lunch och trevlig stämning tillsammans. Vi har öppet 357 dagar om året, vilket gör oss till en idealisk destination för både turister och gotlänningar.

Veckans Lunch 

Serveras måndag – fredag 11.30 – 14.00  119kr
Se även dagmenyn!

Avhämtning Gotland

Beställ dagens eller dagmenyn för avhämtning.
Avhämtning se även dagmenyn här!

Lunch på Gotland

Kom och ät en god lunch hos oss på Joda Bar & Kök i Visby. Sitt hos oss i restaurangen beläget i hjärtat av Visbys inre hamn och njut av den levande atmosfären eller beställ dagens tips för avhämtning. Oavsett så vill vi att våra gäster ska ha en bekväm och trivsam upplevelse!

Vecka 48 (27 nov.-1 dec.)

Måndag: Köttbullar, potatismos, gräddsås, lingon & pressgurka
Tisdag: Asiatisk fiskgryta & ris
Onsdag: Flygande Jakob & ris
Torsdag: Oxbringa, rotfrukter, pepparrotskräm
Fredag: Viatnamesisk bahn mi med pommes frites & chilimajonnäs
Veckans pasta: Zucchinisås med soltorkad tomat & parmesan
Veckans tips: Bakad potatis med kyckling & paprikaröra

Se även dagmenyn!

Du vet väl om att vi har en restaurang vid Ica Maxi Arena? Klicka här för att se mer.

Lunch på Gotland

Joda Bar & Kök har öppet såväl vintertid som sommartid. Därför välkomnar vi dig att besöka oss året runt för en härlig lunchupplevelse i hjärtat av Visby. Vårt mål är att skapa en plats där du kan njuta av god mat och dryck i en avslappnad och trevlig miljö.

På sommaren är Gotland en livlig och pulserande plats med många turister som söker efter äventyr och upplevelser. Men även på hösten och vintern är Visby en fantastisk plats att besöka med sin unika karaktär och charm. Joda Bar & Kök ger dig möjlighet att uppleva den harmoniska och rofyllda stämningen som Visby erbjuder under höst- och vintermånaderna.

Vår restaurang erbjuder alltid en lunchrätt  som går att beställa hela veckan!

Så oavsett om du vill njuta av en avslappnad lunch i vår restaurang eller ta med dig maten för avhämtning, så välkomnar vi dig till oss på Joda Bar & Kök för en fantastisk lunchupplevelse året runt.