Catering och bufféer

Välkommen att beställa Jodas goda cateringmat!

Catering av bufféer och 3-rätters middag på Gotland

Vi har bufféer för allas smaker. Vid catering krävs att minst 20 personer beställer samma sorts buffé.

Beställning av bufféer sker senast tre dagar innan leverans. Det går även bra att beställa 3-rätters middag som catering.

Ett minimum om 20 portioner krävs per beställning och val av buffé.

Joda erbjuder utkörning inom Visbyområdet till och med Visborgsområdet, Terra Nova och Snäck, till en kostnad av 95 kronor/körning.

Beställ din catering på: info@jodavisby.se

Italienska buffén

Italienska charkuterier, parmaskinka, salami, bresola, kycklingspett, pastasallad med pesto & tomater, spenatpaj med soltorkad tomat, olivsallad med kapris & parmesan, tonfiskröra, melon, bröd och färskost.
345 kr/person

Jodas buffé

Varmrökt lax, rostbiff, cornichos, kycklingspett, potatisgratäng, fetaostsallad, tomat & löksallad, melonfat, örtcrème, bröd och färskost.

345 kr/person

Jodas lyxigare buffé

Varmrökt lax, rostbiff, cornichos, kycklingspett, potatisgratäng, fetaostsallad, tomat & löksallad, melonfat, örtcrème, bröd och färskost, samt oliver, soltorkad tomat, västerbottenpaj, Skagenröra med crostini.

365 kr/person

Tacobuffé

Tacofärs gjord på gotländsk köttfärs, kycklingfajitas, nachochips, tortillabröd, sallad, majs, lök, tomat, gurka och pepperoni. Såserna består av salsa, cheddar, guacamole och vitlökssås.

185 kr/person

Jodas tre olika 3-rättersmenyer

Jodas klassiska 3-rätters meny – 495 kr, ink. moms

Förrätt: Toast Skagen

Varmrätt: Ryggbiff med potatisgratäng och rödvinssås (vegetariskt alternativ är Halloumi)

Efterrätt: Saffranspannkakan med salmbärssylt och vispad grädde

 

Jodas populära 3-rätters meny – 395 kr, inkl. moms

Förrätt: Melon- och fetaostsallad med myntavinegrette

Varmrätt: Grillad kyckling med rostad potatis och chilibearnaissås

Efterrätt: Chokladkaka med saltkolasås och bär

 

Jodas sommarmeny 3-rätters  – 495 kr, inkl. moms

Förrätt: Rökta räkor med aioli och rostat bröd

Varmrätt: Varmrökt lax med fransk potatissallad

Efterrrätt: Vaniljglass med jordgubbar